Severina je objavila video sa snimanja spota u okviru kampanje "Hejt, SLOVEni, još ste živi?" pa otkrila koliko joj je bilo zabavno da sarađuje s glumicom Hristinom Popović i rediteljem Predragom Ličinom.

„Blagajnica ima noge. Reditelj Predrag Ličina: "To, budi depresivna… Jer nisi nikog izvređala već 20 minuta’… Kužiš, kao – ‘joj, da barem naiđe sad Azra, da je uništim…’ Ono, tuga totalna… I onda kao – ‘evo je, napokon ona, sad ćemo se počastit…", napisala je pevačica uz snimak.

Severina se dobro nasmejala zbog dijaloga s Hristinom i rediteljem. U jednom trenutku se toliko zaigrala da je previše povukla aparat za skeniranje artikala i skoro ga iščupala, pa joj je izletela psovka. Na kraju je pevačica, koja je u spotu glumila kasirku, zaigrala.

Najbolja si“, „Obožavam ovaj deo sa slamkom“, „Odlični ste!!! Bravo za celu ekipu i ideju! Jesi se prepala da si polomila ‘toplomer’?“, „Kraljice“, „Super ste, curke“, komentirali su Severinini pratioci.

Inače, bosanskohercegovački magazin Buka je ranije na svom Jutjub kanalu objavio video „Hejt, SLOVEni, još ste živi?“ kao deo njihove kampanje protiv govora mržnje, koju realizuju već mesecima.

Napisao ga je i režirao zagrebački reditelj Predrag Ličina, koji stoji i iza zombi komedije „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“, a njegove glavne zvezde su pevačica Severina, kao i glumci Goran Bogdan i Hristina Popović.

Spot kome je cilj bio da ukaže na ružne komentare na nacionalnoj i verskoj osnovi kojima se svakodnevno međusobno vređaju predstavnici naroda bivše Jugoslavije, u kratkom roku je preplavio medije u regionu i izazvao lavinu reakcija.

Od subote, kada je objavljen, do danas, na različitim medijskim platformama spot je skupio i gotovo 5 miliona pregleda.