Čekali smo, čekali i dočekali!

Premijera filma "Južni vetar: Ubrzanje" konačno je održana, a na crvenom tepihu pažnju je najviše ukrala glumica Jovana Stojiljković koja u ovom ostvarenju igra jednu od glavnih uloga.

Iako ne voli da se eksponira, i retko se pojavljuje u medijima, sinoć je prošetala ruku pod ruku sa Milošem Bikovićem u sjajnom izdanju kakvo se retko viđa.

Jovanin stilski odabir zadovoljio bi i najzahtevnije modne sladokusce, a ovom prilikom glumica se pojavila u neobičnoj ljubičastoj metalik bluzi i šortsu sa floralnom čipkom.

jovana stojiljkovic
ATA Images 

Bluza je sa unutrašnje strane rukava imala metalik delove za zlatnim presijavanjem, i bila je nešto duža pozadi, a glumica je deo look upotpunila jednostavnim čizmicama od antilopa, dok je kosu zalizala na prednjem delu.

jovana stojiljkovic
ATA Images 

Jovana je inače poznata kao neko ko neguje autentičan stil oblačenja, te ćete je retko videti u komadima kakvi su preplavili ulice.

Pre premijere "Južnog vetra", Jovana je gostovala na televiziji K1, gde je priznala da jedva čeka premijeru filma.

"Veoma sam uzbuđena. Kvalitet "Ubrzanja" je u tome što može da se gleda odvojeno, nevezano od prvog dela i serije. Sve se dešava u nekoliko dana i tusu i stari junaci i novi glumci. Veoma je uzbudljiv, pravi akcioni film", rekla je glumica i dodala da "Južni vetar 2" može da se pohvali vrhunskom produkcijom, "kao u holivudskim filmovima". Njena uloga Sofije Maraš u ovom delu dobija i nove slojeve i nove crte.

jovana stojiljkovic
ATA Images 

"Sofija je hrabra i lojalna, želi da održi svoju porodicu na okupu, ali u drugom delu mora da u trenutku donosi neke važne odluke. Usudi se čak i da uđe u akciju i nešto preduzme. Ali, da ne otkrivam previše, gledaćete film", zaintrigirala je publiku Jovana, te ne sumnjamo da će "Ubrzanje" nadmašiti popularnost i prvog dela.