Sinoć je u Beogradu održana dugoočekivana premije filma "Južni vetar 2 ", a glavna zvezda događaja bio je naš proslavljeni glumac Miloš Biković, koji se prvi put u javnosti pojavio sa novom devojkom.

Zanosna crnka opčinila je prisutne, a glumac sa lica nije skidao zadovoljni osmeh.

Atraktivna lepotica, kako piše "Blic", zove se Ivana, pravnica je i ima 25 godina.

Kada je njena romansa sa glumcem počela javnosti nije poznato, pa ipak, ona se sa njim pojavila na premijeri filma, a do početka filmske projekcije, vreme je provodila sa Milošem i njegovim prijateljima.

milos bikovic sa devojkom
ATA Images/Antonio Ahel 

Odevena kao za holivudski crveni tepih, Ivana je mamila uzdahe u bordo toaleti, a Miloš nije uspeo, a da svojoj izabranici ne uputi zaljubljene poglede. Iako je na licu nosila masku, njena pojava nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Crvenim tepihom ipak je prošetao sa koleginicom Jovanom Stojiljković, dok ga je devojka čekala po strani. Fotografi su ipak uspeli da zabeleže nekoliko kadrova, iako se Miloš trudi da svoj privatni život sakrije od javnosti.

milos bikovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je naš proslavljeni glumac Miloš Biković bio veoma manipulativan u vezi, a sve je počelo od njegove bivše devojke Arine Vološine koja je svoje iskustvo podelila na Instagramu.

Nedugo zatim oglasila se i Barbara Tatalović, koja je potvrdila njenu izjavu i nadovezala se sa svojim iskustvom koje je imala dok je bila u vezi sa Bikovićem.