Vuk Kostič važi za jednog on najvećih zavodnika među glumcima, a mnoge poznate dame nisu odolele njegovom šarmu.

Neke od najpoznatijih imena sa dugačkog spiska lepotica su glumice Jelisaveta Orašanim danas Teodosić i Bojana Stefanović koja je priznala da su se emocije javile još tokom studentskih vežbi na fakultetu.

Jedna od njegovih devojaka bila je i Aleksandra Popović koj je veoma poznata u biznis krugovima, a do nedavno je bio u vezi sa poznatom voditeljkom Anom Mihajlovski.

Međutim, pored svih tih osvajanja, možda je najmanje zapaženo prošla informacija da je Kostić probao i vezu sa pevačicom, i to jednom od najboljih.

vuk kostic
Instagram 

Naime, nedavno je jedan od najlepših pop/rok vokala Ivana Peters (47) potpuno iznenadila javnost kada je otkrila da je s Vukom davno probala emotivnu vezu, iako ona nije naročito dugo potrajala.

- Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega.

Sve dobro krijem, ovo je dovoljno što sam rekla. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli - šokirala je Ivana gledaoce tokom gostovanja u jednoj emisiji.

ivana peteres
Instagram 

Ova kratkotrajna veza razvila se pre mnogo godina, verovatno čak i pre nego što je Petersova bila u braku sa bivšim suprugom Aleksandrom s kojim je bila od 2005. do 2007. godine.

Danas zajedno imaju ćerku Saru i ona ne krije da su u odličnim odnosima. Nije, međutim, poznato da li sa Vukom Kostićem neguje ikakvu vrstu kontakta.