Poznato je da je šarmantni Vuk sin legendarnog glumca Mihajla Kostića Pljake koji je preminuo 2001. godine. Vuk je očevu smrt teško podneo, a najveća podrška i oslonac u najtežim trenucima bio je rođeni brat Nestor Kostić, piše Glossy.

Nestor je godinu dana stariji od zvezde serije "Ubice mog oca" i za razliku od Vuka krenuo je drugim profesionalnim putem. Naime, zgodni Nestor radi kao skiper i profesionalni ronilac.

Živi u inostranstvu i sudeći po fotografijama na Fejsbuku veliki je avanturista.

2018. godine venčao se sa svojom izabranicom Ankom, a tada je na svadbi bila i Jelisaveta Orašanin, tadašanja devojka Vuka Kostića.

Nestor je inače ime dobio po dedi, jednom od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju, pre Drugog svetskog rata.

Pljaka je svoje sinove od detinjstva vodio na raznovrsne aktivnosti, pa je Vuk zavoleo lov, dok je Nestor postao zaljubljenik u vodu, što mu je postao i životni poziv!

Koliko je vezan za svog mlađeg brata Vuka Kostiča, Nestor je isticao već nekoliko puta.

"Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca", ispričao je svojevremeno Vuk, koji je nekoliko puta isticao da mu je Nestor velika životna podrška.