"ŠTA MU JE OVO TREBALO?" Antonio Banderas izgleda sjajno u 7. deceniji, ali svi su ZAPANJENO gledali u njegovu frizuru

Antonio Banderas privukao je veliku pažnju u Veneciji, a u svi su gledali u njegovu ofarbanu kosu.

Julie Edwards / Avalon / Profimedia 

Antonio Banders važi za jednog od najlepših latino zavodnika iako je u 7. deceniji. On ima 61 godinu, ali i dalje izgleda neverovatno dobro i dalje važi za jednog od najpoželjnijih frajera Holivuda.

On je izazvao mnogo pažnje je u Veneciji a na Mostru je stigao u društvu devojke Nikol Kimpel (39). Glumac se pojavio sa neobičnom frizurom odnosno bojom kose.

Navodno je pokušao da sakrije sede tako što je svoju nekada prepoznatljivu crnu kosu prefarbao u tamno riđu, dok je kosa sa strane ostala seda. Sve zajedno, kažu posmatrači, dalo je komičan efekat koji je mogao da izbegne samo da se prosto nije ofarbao.

antonio banderas
Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia 

 "Šta mu je ovo trebalo?", "Kriza srednjih godina", "Presmešno bolje da je sed, nego ovako", neki su od komentara na račun zgodnog glumca.

Posebno komičan efekat postigao je time što riđa farba nije u tonu ni sa njegovom bradom, pa se mnogi nadaju da je ova frizura rezultat neke njegove uloge koju sprema, a ne činjenice da pokušava da prikrije sede.

Inače, on je u vezi sa Nikol od 2014. godine kada se rastao od poznate glumice Melani Grifit sa kojom je bio u braku od 1996. godine.

melani grifit i antonio banderas
Shutterstock 

Antonio Banderas se na filmskom festivalu u Veneciji predstavio "Official Competition", španskom komedijom u kojoj glumi sa Penelope Kruz.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1