Planetarno popularni glumac Hose Antonio Domingez Bandera, poznatiji kao Antonio Banderas, napunio je 60 godina. Da, znam da mnogi od vas nikada ne bi rekli. Kako kažu, godine su samo broj.

Ipak, ovaj rođendan, glumac će provesti u karantinu. Nakon što se pre nekoliko dana testirao na virus korona, Antonio je rezultate dobio na dan svog rođendana. Iako je uredno poštovao sve mere, što ujedno dokazuju i njegove fotografije na Instagramu na kojima je svako kretanje bilo obezbeđeno zaštitnom maskom, glumac je pozitivan na Covid-19.

Oglasio se na Tviteru i otkrio kako će iskoristiti ovu situaciju. Banderas u svemu ume da pronađe i „ono dobro“.

„Želim da obelodanim da sam danas primoran da proslavim svoj 60. rođendan u karantinu, nakon što sam otkrio da sam pozitivan na COVID-19. Dodao bih da se relativno dobro osećam, samo sam malo umorniji nego inače i uveren sam da ću se oporaviti što je pre moguće“, napisao je glumac i dodao:

„Nadam se da ću se izlečiti od upale koja je zahvatila mnoge ljude širom planete. Iskoristiću ovu izolaciju da čitam, pišem, odmaram i nastavim da pravim planove, kako bih pronašao svrhu u svojim 60-im godinama, u koje sam ušao pun želje i entuzijazma. Veliki zagrljaj za sve“, poručio je on.

Podsetimo, Antonio Banderas bio je među prvim javnim ličnostima koje su donirale novac radi sprečavanja širenja pandemije virusa. Glumac je donirao novac za zaštitna odela i maske u bolnicama u Španiji, a tom prlikom rekao je:

„Udružio sam se, zajedno sa dve fondacije, u pružanju pomoći. Donirali smo pedeset tri hiljade evra za hitno obezbeđivanje zaštitne odeće i sigurnosne opreme bolnicama u Malagi. Želimo da se od srca zahvalimo medicinskim radnicima na svu žrtvu koju podnose da bi nas sve zaštitili”.