Čuvenog glumca Miloša Timotijevića znamo kao Pabla iz "Srećnih ljudi", Tadiju iz filma "Sedam i po", tužioca Vojina Đukića iz "Senki nad Balkanom", inspektora Stupara iz "Južnog vetra", Petrit Kocu iz "Bese", i naposletku, i kao kompozitora Vladu Vidaka u "Pevačici".

Ovo je samo mali deo ostvarenja u kojima je igrao, a tek o predstavama da ne pričamo.

Međutim, nedavno je za Kurir prvi put progovorio o zanimljivim detaljima iz života o kojima ranije nije pričao, kao što je insteresantna priča da se u jednom trenutku bavio i manekenstvom.

On je bio i maneken u muškoj kolekciji Boška Jakovljevića.

Miloš Timotijević bio je maneken za mušku kolekciju Boška Jakovljevića.
Uroš Arsić i Boško Bunuševac 

- Prvi put sam stao na modnu pistu sa tri godine. Moj otac je bio čuveni modni fotograf, tako da je on zaslužan što sam se još kao mali dečak oprobao u ulozi manekena. Posle toga sam još nekoliko puta učestvovao u modnim revijama, mislim da mi je ovo treća revija koju radim za Boška Jakovljevića - rekao je glumac za Kurir i dodao:

- Pista je jednako scena, dosta to liči na moj posao, samo je ovo definitivno mnogo lakše.

Otac glumca Milođa Timotijevića bio je čuveni modni fotograf Dragan Timotijević Belmondo.
pritnscreen/youtube 

Za one koji ne znaju, njegov otac bio je legendarni Dragan Timotijević Belmondo koji je bio briljantan za objektivom. Belmondo koji je preminuo prošle godine, bio je čuveni fotoreporter koji je autor preko 300 naslovnih strana i 600 modnih naslovnica.

Bio je majstor fotografije, priznato ime, pred čijim objektivom su rado stale brojne poznate ličnosti.

Fotografija nije bila jedina umetnost u kojoj je bio vešti, bavio se i pisanjem, a i slikanjem ikona. Pred kraj života služio je u crkvi.

- Da, Dragan Timotijević Belmondo bio je fantastični, poznati modni fotograf, tako da sam kao klinac proveo život pred foto-aparatom, a onda sam taj foto-aparat zamenio kamerom. Svaki put kada želim da me neko slika, ne mogu da se opustim - rekao je Miloš jednom prilikom o svom ocu.