Serija "Pevačica" s Milicom Pavlović u glavnoj ulozi privukla je veliku pažnju već od prve epizode.

Pored Milice koja je već pričala o snimanju serije, u "Pevačici" gledamo i slavnog glumca Miloša Timotijevića, koji igra kompozitora Vladu Vidaka.

Milica Pavlović i Miloš Timotijević u seriji "Pevačica" glume zaljubljeni par, te su intimne scene bile neizbežan deo, a upravo o njima nedavno je pričao talentovani glumac.

milica pavlovic i milos timotijevic
Irena Canić 

- Morao sam da budem otvoren za saradnju. Bio sam svestan da njoj neće biti lako. Jedan deo energije na setu smo morali da utrošimo u to da se ona pre svega oseća udobno, da joj ne bude previše stresno, jer ako bude tako, onda neće moći da da sto odsto sebe za to što je trebalo.

Polako smo radili. Iz dana u dan je bilo sve bolje i kvalitetnije. Mislim da smo na kraju uspeli da odradimo dobar posao - iskren je bio Timotijević kada je govorio o scenama sa pevačicom.

milica pavlovic i milos timotijevic
printscreeen/youtube 

Ovoga puta, Milica je odlučila da isprića kako je zapravo izgledalo snimanje intimnih scena sa Milošem.

- Iskrena da budem, on je to uradio u dogovoru sa ostatkom ekipe, na prevaru, pošto u scenariju nije pisalo kada su poljupci i onda se ja postidim.

milica pavlovic i milos timotijevic
printscreen/youtube 

To je na kraju dobro ispalo, kao što je meni rekao Gaga Antonijević: "Ispali su ti stidljivi poljupci što je i simpatično za taj lik". Tako da, na prevaru se ljubi - rekla je pevačica za "Grand news", pa otkrila da li se posebno pripremala za takve scene:

- Pa ne. Bilo je pokušaja, gde sam ih čula kako govore: "A da mi predložimo njoj da vi odete iza kuće, pa da probate", ja sam ih samo pogledala i rekla: "Praviću se da ovo nisam čula". Ne dolazi u obzir, kakva proba - rekla je.

milica pavlovic
ATA Images 

Milica je zatim priznala da smatra da je teže biti pevačica nego glumica.

- Teže je biti pevačica, samo te petnaestica štikle, pa sve ostalo.