Milica Pavlović u novoj seriji "Pevačica" oprobala se kao glumica, a mnogi su pohvalili njen "izlet" u glumačke vode.

Interesovanje za seriju je neverovatno, a Milica je progovorila o svom angažmanu, ali i otkrila jednu bolnu istinu.

Ona je prošle godine izgubila dedu Vladimira, koji joj je bio najveća podrška u životu, a njegov odlazak za pevačicu je najveća bol u životu.

- Reći ću vam nešto. Sada kada je krenula prva epizoda serije "Pevačica", nisam na vreme pozvala, ne na vreme, nego nisam prvi put pozvala svog dedu Vladimira da mu kažem "Deda, odspavaj dva sata, pa večeras u 21 čas gledaš unuku kako igra u seriji. Rasplakala sam se - rekla je Milica.

milica pavlovic
ATA Images/Antonio Ahel 

- On je znao koliko sam se ja trudila i koliko sam razmišljala da li da prihvatim ulogu u seriji, baš zbog toga što je glavna uloga, baš zbog toga što sve to nosi sa sobom veliku odgovornost.

Ja sam stvarno odgovorna prema svim svojim projektima i poslovima, a ovo je za mene jedno novo zanimanje - ispričala je pevačica.

- Sigurna sam da je on ponosan na mene, gde god on bio sada i mogu da zamislim kakva bi bila njegova reakcija kada bi me video u prvom kadru. Žao mi je što to nije doživeo - zaključila je Milica.

Podsetimo, Milici je u novembru prošle godine preminuo deda Vladimir koji joj je bio kao roditelj, budući da ju je odgajio zajedno sa bakom Radom. Kada joj je deka preminuo, Milica se potresnom porukom oprostila od njega:

printscreen/instagram Milica Pavlović važi za najpoželjniju pevačicu sa domaće javne scene

- Moj deda, gospodin, Vladimir. Njemu ništa nije bilo teško - da mi pronadje profesora solfeđa, odveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gde gostujem- napisala je tada pevačica.