Nakon godinu dana ljubavi okončana je veza između pevačice Milice Pavlović i crnogorskog vaterpoliste Nikolasa Saveljića.

Kako izvor navodi, glavni razlog za raskid bio je razdvojenost.

- Milica i Nikolas se nisu videli tri meseca, odnosno od trenutka kada se vratio u Ameriku kako bi nastavio studije. Poslednji put su bili zajedno krajem juna, tokom zajedničkog letovanja u Hrvatskoj, gde su proveli nekoliko romantičnih dana.

Ubrzo zatim Nikolas odlazi u Ameriku, a Milica kreće na turneju po Crnoj Gori, što je znatno uticalo na njihovu ljubav - priča izvor za Telegraf.rs

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović

- Upravo ova razdvojenost uticala je na to da im se emocije ohlade, zbog čega su nekoliko dana pre njenog rođendana odlučili da stave tačku na njihovu vezu - zaključuje izvor.

Milica je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" dodatno podgrejala priču oko njihovog raskida kada je vešto izbegla odgovor na pitanje o ljubavnom životu. 

Podsetimo, Milica i Nikolas prvi i jedini put uslikani su sredinom maja. Oni su tada uživali u društvu pevačicine prijateljice, dok su narednog dana snimljeni kako u njenom automobilu odlaze u pravcu aerodroma, gde ga je ona ispratila u Crnu Goru. Ni nakon ovih snimaka Milica i Nikolas nisu javno pričali o njihovom odnosu.

Milica Pavlović raskinula sa dečkom
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK