Ona je pevačica, plesačica, šoumen... jedna je od najzgodnijih žena na javnoj sceni, te ne čudi zašto je već sa 29 godina postala jedna od najvećih mladih zvezda na ovim prostorima.

Naravno, reč je o Milici Pavlović o kojoj se u poslednje vreme piše i zbog uloge u seriji "Pevačica" koja će sa emotovanjem krenuti na jesen.

Atraktivna Leskovčanka svoje veštine vođenja karijere potkrepljuje i adekvatnom diplomom iako je nikada nije isticala.

- Nisam sigurna koliki deo javnosti zna za ovo, ali imam završen fakultet upravo iz oblasti odnosa s javnošću, budući da sam diplomirani komunikolog. Doduše, svoju diplomu još uvek nisam podigla sa fakulteta, eno je u nekoj fioci, dok kod sebe imam samo potvrdu da sam ispunila sve obaveze. U praksi, međutim, uveliko je koristim ali isključivo na sebi. Ne znam koliko bih dobar PR bila nekome sa strane, mada sam osoba koja voli da iz svih ljudi oko sebe izvuče ono najbolje, što u odnosima s javnošću može biti odličan alat. Često nastojim da nateram ljude da budu bolja verzija sebe, kažem im: "Sram te bilo, gde ti je želja, gde ti je žar..." - kaže Milica za Story.rs, a otkrila je i ko je tu da njoj da sličan podstrek kada joj je to potrebno.

milica pavlovic je pr samoj sebi
printscreen/instagram 

Naime, u javnosti se već neko vreme spekuliše da je nakon dugog perioda samovanja Milica pronašla ljubav u zgodnom vaterpolisti Nikolasu Saveljiću, što ona nikada nije potvrdila, ali ni demantovala. Ovom prilikom pažljivo je birala reči o svom izabraniku.

- Nikolas je izvanredan dečko, vaspitan, kulturan, pristojan, zaista neko ko zaslužuje svu moguću pažnju. Međutim, da li sam u vezi i s kim, radije bih ostavila kao temu za neku narednu priliku – odlučna je pevačica. Ipak, Milica je rekla još par reči na temu ljubavi. 

- Kada volim, dajem se bezuslovno. Tada samo treba da mi verujete, ništa drugo. Samo poverenje nemojte da mi izigrate, sve ostalo može. I ja partneru verujem isto tako i onda nećemo imati problem, ali ako se usudi da mi izigra poverenje, to je kraj, u stanju sam da se okrenem i da se pravim da ga nikada poznavala nisam. Ne znam da li je ta moja crta dobra ili loša, ali takva sam – ističe Milica kojoj nikada nije bio lak posao da nađe ljubav, baš zato što je u onom pravom toliko dobra.

milica pavlovic kaze da voli bezuslovno
ATA Images 

- Svom partneru ću uvek napumpavati ego, uvek ću ga motivisati da bude najbolja verzija sebe, biću mu oslonac i uživaću u tome što on uživa u sebi, ali muškarci generalno imaju problem da to isto uzvrate i zato izbegavaju žene poput mene. Biraju lakši tip žene, da bude lepa i da ćuti, da bude kod kuće. Međutim, meni treba muškarac koji će me podržavati isto koliko i ja njega. Neko s kim ću moći zajedno da stvaram našu imperiju - zaključila je Milica.

Po njenom zadovoljnom izrazu lica, ako već ne po svim informacijama i fotografijama koje o tome svedoče, Milica je takvog kandidata iz snova uveliko pronašla. Sada može da konstatuje da ima sve - i izgled i ljubav i karijeru, te ne čudi što u poslednje vreme svi pričaju da nikad bolje nije izgledala, a u kakvom izdanju se pojavila na poslednjem nastupu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram Milica Pavlović u haljini sa dubokim šlicevima na nastupu u Novom Sadu