Dugonajavljivana serija "Pevačica" nedavno je krenula sa emitovanjem, a u glavnoj ulozi našla se naša poznata pevačica Milica Pavlović.

Prvi komentari bili su više nego pozitivni, te nas ne bi iznenadilo da se Milica ponovo oproba u nekom ovakvom projektu.

Sada je za Gloriju progovorila o tome kako je izgledalo samo snimanje, ali i prokomentarisala temu nasilja nad ženama koja je aktuelnija nego ikad.

Naime, Milica kaže da je za ovaj projekat uzimala i časove glume, te da se temeljno pripremala s obzirom da je početnik kada je ovo u pitanju.

milica pavlovic u seriji pevacica
printscreeen/youtube 

Proces snimanja nije bio nimalo lak, ali sada je, kako kaže, veoma zadovoljna kada je pred njom finalni produkt.

Na pitanje da li priželjkuje neku novu ulogu otkrila je:

Ovakvi projekti veoma su iscrpljujući i kada sam završila, mislila sam da je to prvi i poslednji put da radim tako nešto, budući da su snimanja trajala po ceo dan i da sam često imala utisak da se poslu ne nazire kraj. Međutim, sada mislim da bih ipak prihvatila neku novu ulogu ukoliko me zaintrigira.

Dotakla se i partnerskog nasilja i oštro prokomentarisala ovu temu:

Protivnik sam svakog vida agresije i nasilja. Ne znam šta bi se desilo kada bi partner pokušao da me udari, ali sigurno bi to presudilo našem odnosu. Nikada ne bih tolerisala nasilje, jer samo slabić može da digne ruku na ženu. Imala sam sreću da me je život poštedeo takvih iskustava i hvala mu na tome.

milica pavlovic o nasilju u vezama
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, Milica Pavlović nedavno je okončala vezu sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, nakon godinu dana, a kao glavni razlog navedena je udaljenost.

Milica i Nikolas prvi i jedini put uslikani su u maju ove godine, kada su uživali u društvu zajedničke prijateljice, a ni nakon ovih snimaka nisu javno komentarisali njihovu ljubav, koje, ako ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović