Milica Pavlović zaista ima sve moguće razloge da bude srećna u životu. Ne samo što je jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, već je ispunjena i na ljubavnom planu i okružena ljudima koji je zaista cene i vole, što se moglo videti i na njenoj nedavnoj rođendanskoj proslavi.

Za jubilarni 30. rođendan organizovala je veličanstvenu proslavu u poznatom beogradskom restoranu u centru grada, a zbog dekoracije i scenografije sve je delovalo kao da je u pitanju holivudska zabava.

Pevačica je za Alo progovorila o porodici, greškama koje je pravila, o udaji, a onda se i obratila desetogodišnjoj sebi.

Ko ti je ove godine prvi čestitao rođendan?

- Tačno u ponoć drugarica me je iznenadila, nisam je očekivala. Zazvonila je sa navodnom isporukom za mene jer se predstavila kao dostava. Kada sam je videla, obradovala sam se i nazdravile smo.

milica pavlovic na proslavi 30 rodjendana
ATA Images 

Šta si poželela sebi za 30. rođendan?

- Do desete godine nisam bila svesna rođendana i šta se dešava jer mi je bezbrižno detinjstvo proletelo. U dvadesetim sam ostvarila sve ono o čemu sam maštala, a to je da budem muzička zvezda. Sada sam zakoračila u tridesete, a megaloman sam i imam velike želje tako da me pustite da ih ostvarujem, pa ćemo pričati šta je to što sam poželela.

Šta bi tridesetogodišnja Milica rekla dvadesetogodišnjoj Milici?

- Zaista joj ne bih ništa rekla jer sve što sam u životu uradila, bilo da je loše ili dobro, na kraju se pokazalo kao dobro. Stariji od nas nam ne govore bez veze da moramo glavom udariti sami o zid da kasnije ne bismo ponavljali greške.

milica pavlovic na proslavi 30 rodjendana
ATA Images 

Šta smatraš svojom najvećom greškom?

- Nisam pravila velike greške ja sam iz patrijarhalne porodice, mene su vaspitali deka i baka, Vladimir i Rada, dvoje divnih ljudi. Moj deda je voleo da kaže da sam im produžila život jer oni su želeli da imaju treće dete pa su kroz mene to i ostvarili. Znala sam da ne smem da ih obrukam, znala sam da živim u manjoj sredini i da moram da budem primer toga da kada dete odrasta sa bakom i dekom ne mora da znači da će biti propalitet ili loša osoba.

U kakvim si odnosima danas sa svojim ocem jer gotovo da ga nikada nisi spominjala?

- Moja porodica ne voli eksponiranje, a sa druge strane ne živi u Beogradu da bi bila uslikana. Moj otac živi u inostranstvu, trenutno su na selu sa mojom maćehom gde nas uskoro očekuje porodično druženje. Sve je pod kontrolom i kako treba.

Da li priželjkuješ udaju jer si rekla da će tvoj rođendan ličiti na svadbu?

- Sačekaću još malo, nisam udavača i sve u svoje vreme.

milica pavlovic
ATA Images 

Pena parti i torta na 13 spratova

Milica je napravila nesvakidašnji parti povodom 30. rođendana. Pod vedrim nebom na terasi koja gleda na reku oragnizovala je i pena parti. Rođendanska torta bila preko dva metra i imala je 13 spratova, a goste je zabavljao i popularni reper Slobodan Veljković Cobi.

Dečko izostao sa proslave

Proslavi Miličinog rođendana nije prisustvovao njen dečko vaterpolista Nikolas Saveljić. Pevačica je izbegavala pitanja o emotivnom životu pa je kratko rekla:

- Rođendan mi je, a ja sam lavica, pa mi dozvolite da danas budem malo sebična i da samo pričam o sebi.

ipak, ako ste propustili kako izgleda Miličin dečko Nikolas, pogledajte to u galeriji ispod:

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović