Pevačica Milica Pavlović trenutno je jedna od najpopularnijih na našoj sceni, pa ne čudi što ima previše obaveza zbog kojih se kako kaže kaže ne oseća najbolje.

Pored pevanja Milica se nedavno oprobala i kao glumica, a nedavno je sa emitovanjem počela serija "Pevačica " u kojoj joj je poverena glavna uloga.

- Do jutros sam skidala temperaturu, prehlađena sam već nedelju dana, što je normalno zbog promene vremena. Isto tako trudim se da se na mom licu ne vidi ni umor, ni ispcprljenost, jer ako sam došla ovde, onda sam došla da sijam - izjavila je pevačica na snimanju emisije "Nikad nije kasno", gde se pojavila kao član žirija.

milica pavlovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Kako je njena gluma u seriji "Pevačica" pobrala brojne simpatije, pevačica se osvrnula na komentare njenih najbližih i istakla da se tu neće zaustaviti, kao i da bi u budućnosti volela da snimi film, uprkos brojnim obavezama.

- Šalim se stalno sa svojim prijateljima da u prvim epizodama serije samo spavam i gutam tablete. Gde ćete gore, em prva uloga, em glavna, a ja samo spavam i samo se drogiram.

Ne bih volela da moj primarni poziv trpi. U ovom momentu bavim se modelingom, zaštitno sam lice raznih brendova, nekad osetim da mi je previše- rekla je Milica pa dodala:

printscreen/instagram Milica Pavlović važi za najpoželjniju pevačicu sa domaće javne scene

- Borim se svakog jutra sa svojim rokovnikom i mejlovima, ali za sada ostajem verna ekipi serije "Pevačice", ali ako bude neka dobra uloga za film...

Ali znate šta je problem, dobila sam u seriji glavnu ulogu, prvo pa muško, tako da ne znam, ne bih ispod toga išla. Ne znam kog partnera bi mogli da mi ponude, da bih rekla- može! - istakla je pevačica.