Milica Pavlović pored pevanja, publiku je počela sve više da osvaja ulogom u seriji "Pevačica", u kojoj je odglumela pevačicu Ivanu Lazić na koju je bačena crna magija. 

Milica je prezadovoljna ovim angažmanom, a privatno je poslala jasnu poruku svima koji se igraju sa đavolom.

- Ukoliko su mi ikada bacali vlašku magiju ili sada to neko čini, samo bih mu poručila: 'Uz viski topao, dabogda propao - citirala je deo pesme koju je snimila za potrebe serije u kojoj igra glavnu ulogu.

- Otkako je počela da se emituje serija, dobila sam novu publiku. Kada pričam sa ljudima, shvatim da ne slušaju moju muziku, ali prate seriju. Tako mi se dešavalo da me na ulici zovu Ivana - rekla je Milica.

miliica pavlovic i milos timotijevic
Irena Canić 

Istakla je da je od kolega glumaca i pevača dobijala do sada samo pozitivne kritike na račun njene glume u seriji.

- Komentari su fenomenalni. Bila sam s Gagom na večeri da sumiramo utiske i došli smo do zaključka da smo uradili fantastičnu stvar. Svim kolegama sa seta sam rekla da zaborave ko sam i šta sam, i da mi svako od njih sugeriše ukoliko nešto ne radim dobro da bih to popravila.

Aleksandra Kovač mi je poslala poruku da je odgledala celu sezonu, da se naježila i da je sve fenomenalno. Ona, njena sestra i otac su vanserijski umetnici - poručila je Milica i dodala da se odlično nosi i s onima koji ne misle da je dobra glumica.

printscreen/instagram Milica Pavlović važi za najpoželjniju pevačicu sa domaće javne scene

- Super se nosim i sa negativnim komentarima! Baš sam ponosna. Eto, odgledala sam seriju i ništa ne bih promenila! Šalila sam se s prijateljima da je scenario takav da na početku samo spavam i drogiram se. Kasnije se moj lik 'probudio', ali je na kraju završio kako ne treba... - rekla je ona za "Informer".

Milica se neće zaustaviti na ovoj seriji, već bi u budućnosti želela da snimi film kao što su to svojevremeno uradile Lepa Brena i Dragana Mirković.

- Njih dve su imale ozbiljne uloge, baš kao i ja sada, jer sam dobila glavnu ulogu u seriji. Ali volela bih da snimim i film - priznala je popularna pevačica koja je ove godine proslavila 30. rođendan.

milic pavlovic
ATA Images/Antonio Ahel