Milica Pavlović nedavno je debitovala u seriji "Pevačica", a za sada su se ređali samo pozitivni komentari.

Pevačica je zaposlenija nego ikad, te je uporedo sa glumom radila i na pesmama za novi album.

Za Kurir je otkrila kakve komentare dobija nakon prikazanih epizoda, ali i koje zamerke dobija.

- S glumom i ulogom u seriji dobila sam neku novu publiku. Neizmerno me raduje kad mi priđu ljudi za koje na prvu vidim da ne slušaju moje pesme, ali su me pohvalili za seriju. Skoro mi se desilo da me je žena koja drži butik u mom naselju zaustavila na ulici da mi kaže kako svi porodično gledaju seriju. Njena zamerka je bila što se epizode prikazuju samo jednom nedeljno. Čast mi je bila što sam sarađivala sa svim tim ljudima i što je projekat već doživeo toliki uspeh - rekla je Milica.

milica pavlovic u pevacici
Irena Canić 

Nakon toga, pevačica se osvrnula i na "aferu 100.000 evra". Naime, u medijma  je osvanula informacija da mnogi pevači duguju novac pokojnoj Marini Tucaković, a kako se jedna njena pesma nalazi na Miličinom novom albumu, pevačica je prokomentarisala:

- Jednu pesmu mi je napisala Marina Tucaković, zajedno sa njenim sinom Laćom. Mnogo mi je žao što na ovom albumu neće biti više njenih tekstova. Sa tom ženom sam imala neku divnu povezanost, stalno smo se čule... Ne plašim se Laćinih reči, mirno spavam, ja sigurno nisam u toj svesci. Javne ličnosti nemaju samo odgovoronost prema javnosti. Mi imamo odgovornost prema saradnicima. Moramo da budemo profesionalni prema saradnicima, posebno prema tekstopiscima i ljudima koji rade muziku, jer vi ste tim koji zajedno stvara i ubira plodove zajedničkog rada... Neka se plaše drugi, ja nemam čega - poručila je na kraju.