Milica Pavlović je za snimanje serije "Pevačica" dobila 500 evra po snimajućem danu.

Bez obzira na to što za samo dva sata pevanja Milica zaradi čak 5.000 evra,za debitansku ulogu nije tražila veliki novac.

- Milica je imala 30 snimajućih dana, pa je od serije "Pevačica" inkasirala 15.000 evra. Njoj novac uopšte nije bio važan kada je prihvatila ulogu, jer je žarko želela da se oproba kao glumica - priča izvor, piše Informer

Pavlovićeva je jedva čekala da se oproba u novoj profesiji.

- Njoj je velika čast što je dobila priliku da pokaže svoje glumačke sposobnosti. Još kada je videla da je okružena sjajnom glumačkom ekipom, među kojima su Igor Đorđević, Nataša Ninković i Miloš Timotijević, bila je oduševljena. Bukvalno bi pristala da snima i za džabe.

milica pavlovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Pevačica se za svako snimanje detaljno pripremala.

- Milica je uvek dolazila spremna na set i sa naučenim tekstom. Konstantno je išla na časove glume kako bi što bolje dočarala svoj lik. Dala je sve od sebe. Često je za svoju glumu dobijala pohvale od ostalih glumaca, koji su joj pomagali na snimanjima - objašnjava naš sagovornik.

Milica je više puta isticala da je imala veliku tremu zbog snimanja serije "Pevačica".

printscreen/instagram Milica Pavlović važi za najpoželjniju pevačicu sa domaće javne scene

- Poslednju scenu smo snimali napolju i sećam se da su počela da mi klecaju kolena kad sam izašla iz automobila i čula aplauz ekipe koja je brojala više od sto ljudi. U tom momentu sam imala bezbroj misli u glavi. Zadovoljna sam što sam uspela da odglumim sve ono što je tako vanserijska ekipa koja stoji iza serije očekivala od mene. Dok je trajalo snimanje serije, bila sam veoma obazriva i sve vreme sam samo razmišljala o tome da ispunim njihova očekivanja. Sada, sa ove tačke gledišta, kada sam uradila svoj deo posla, mogu da priznam da se ponosim - pričala je ranije pevačica.