Milica Pavlović nedavno je objavila duet sa Sašom Matićem, ali i napravila proslavu tridesetog rođendana za pamćenje. 

Međutim, mnogi su primetili da se ove godine, za razliku od prethodne, među zvanicama na rođendanu nisu našle devojke iz grupe “Hurricane”.

Mnogi komentarišu da popularne Uraganke ne taguju Milicu Pavlović, kao ni Biljanu Tipsarević, kada obuku modele iz njihove kolekcije, šuška se da među njima postoje razmirice:

- To je bila goruća tema u firmi Biljane Tipsarević i mene, ali Biljana je imala sreću da je otišla na put. Sačekaću da se vrati ona i verujem da ću i te kako imati štošta zanimljivo da kažem.

hurricane
ATA Images/Antonio Ahel 

Tu devojke nisu ništa krive, znam da me vole, kao i ja njih. Zaista sam ih bezuslovno podržavala na Evroviziji, generalno ih mnogo volim.

Prošle godine su bile gošće na mom rođendanu, ali ovo je tema za zaposlene u mojoj firmi i sigurna sam da me sa nestrpljenjem očekuju- rekla je Milica za "Blic".

Milica često ističe da je vredna, ali i da naziva sebe "krvavim radnikom", a sada je objasnila i zbog čega.

- Ja to sebi govorim stalno! Bavila sam se glumom u tom vakum periodu u kom smo se svi susreli sa kovidom i celim haosom koji je izazvao. Imam zaista dobre, vredne, radne i poštene prijatelje oko sebe koji stalno i kada ja možda odustanem od neke svoje zamisli, dođu i kažu mi:

milica pavlovic
ATA Images 

“Jesi ti normalna, pa ti sve možeš!” Nabroje mi šta sam sve uradila i šta ću tek uraditi, kažu: 'Vidiš li gde si bila tad, gde si sad?' Stalno nekako jedni druge podržavamo i tako idemo napred - priznaje pevačica koja se nikada nije stidela što je u prestonicu stigla iz sela, koje je stalno isticila.

- Pa kud ćeš veće sreće i primera: Ka, dete sa sela danas glumim, pevam, zaštitno sam lice brendova, dizajniram garderobu, mogu sve, e to je poruka! Možeš sve! Ponosna sam. Bitna je ta podloga i da čovek ne dozvoli da ga neko iskvari - kaže Milica.

ATA Images Milica Pavlović