Milica Pavlović, važi za jednu od najzgodnijih na našoj sceni, a liniju je nedavno dovela do savršenstva.

Ono što je pevačica primenila u ishrani i čega se strogo pridržava dalo je neverovatno rezultate, a najvažnije od svega je što ne morate da odreknete omiljenih namirnica.

Budući da zbog brojnih profesionalnih obaveza nema vremena da vežba Milica je potražila zamenu i ispostavilo se da nije pogrešila. Po savetu lekara počela je da se pridržava Japanske banana dijete, koja se pokazala itetako delotvronom.

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - rekla je ona.

ishrana milice pavlovic
ATA Images 

Evo iz čega se sastoji dijeta Milice Pavlović:

Doručak:

3 banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

Ručak:

Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupis ili zelena. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od 4 sata.

Večera:

Pileće, ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Takođe salata po želji. Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u 20h, a poželjno je da na spavanje odete 4 sata kasnije.

ishrana milice pavlovic
ATA Images 

Ovakav režim ishrane traje 12 dana i ukoliko jedete izbalansirane i zdrave namirnice, rezultati neće izostati.

ATA Images, ATA Images/Antonio Ahel Milica Pavlović