Mlada pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najzgodnijih na našoj sceni. Juče je na mrežama iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju u haljini interesantne boje.

Milica je na sebi imala ljubičastu haljinu sa puf rukavom na desnom ramenu, dok je na drugoj ruci ima til koji se jedva mogao prometiti s obzirom na to da je bio u boji kože, a na prvi pogled stvara utisak golog ramena.

Haljinu u predelu struka krasi korset u istoj boji kao i sama kreacija, a kada je reč o makeup-u, Milica se odlučila za ruž u boji garderobe koju nosi.

Stajling je upotpunila visećim minđuše koje su bile zlatne boje i razbijale ovaj monohromatski outfit. Ni komentari a ni pohvale ispod fotografije nisu izostali.

"Ova Pavlovićka je mrak...", "Lutka", "Goriš ženo!", "Prelepa"... bili su samo neki od komentara fanova.

Mnogi su i mišljenja da joj je sreća i ispunjenost na ljubavnom planu donela još veću dozu samopouzdanja i seksipila. Podsetimo, Milica je već godinu dana u skladnoj vezi sa proslavljenim crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, a njihove fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović