Mlada pevačica Milica Pavlović važi za jednu od najpopularnijih na našoj sceni, a pored hitova koje ređa, njenoj slavi dodatno je doprinela i uloga u hit seriji "Pevačica".

Iako je dugo tema medija bio i njen ljubavni život, te se do relativno skoro pisalo i o njenom raskidu sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, Milicu su svojevremeno pratile i priče da je u vezi sa oženjenim muškarcem, a sada je prvi put progovorila na ovu temu. 

Naime, pevačica je otkrila da su je ove glasine izuzetno pogađale. 

milica pavlovic o vezi sa ozenjenim
ATA Images 

- To je katastrofa, taj me tekst najviše pogodio - rekla je za "Alo" Milica, koja je demantovala da je ikad bila u takvoj vezi.

Šuškalo se da Milica devet godina nije bila sa muškarcem, pa je i to prokomentarisala.

- Istina je da, evo deseta godina, nisam potvrdila nešto. Ne mislim da bih izgubila kada bih rekla ko je moj partner, nego neću da dajem nekom reklamu. Ja se često šalim kada kažem, možda i ne šalim, ali ne bi me čudilo da budem samohrana majka. Ako se ne nađe osoba kao partner koji toleriše moj posao, prijatelje, ja ništa ne bih silila - navela je pevačica.

Kada je reč o bivšem dečku, Nikolasu Saveljiću, sa kojim je navodno raskinula zbog daljine, Milica je rekla:

- Nikada nisam potvrdila da sam sa nekim. Što se njega tiče - sjajan dečko i lepo vaspitan - rekla je Pavlovićeva.

milica apvlovic progovorila o bivsem decku
printscreen/instagram 

Potom se osvrnula i na navode da je u svađi sa koleginicom Teodorom Džehverović.

- Apsolutna laž. Teodoru poznajem, drago mi je da ostvarila uspeh, svi znamo koliko je teško trajati - rekla je Milica o odnosu sa Džehverovićevom.

milica pavlovic o teodori dzehverovic
printscreen/youtube