Luka Raco do nedavno je planirao venčanje sa svojom dugogodišnjom devojkom Vanjom, a onda su kao grom iz vedra neba usledile informacije da je par raskinuo veridbu.

Omiljeni srpski glumac ponovo je sing, na radost pripadnica nežnijeg pola, a sada je progovorio o svojoj nekadašnjoj izabranici i daljim planovima.

Zvezda serije "Igra sudbine" nije želeo previše da zalazi u detalje raskida:

- Nema potrebe više komentarisati u medijima nešto što je iza nas, poštovaću privatnost i moju, a i njenu - ističe Raco, dok na pitanje kako podnosi raskid odgovara:

- Sport je dobro rešenje za sve, to bih svima savetovao, a što se mene lično tiče, trudim se da uvek gledam ispred sebe, a ne iza. Kada se bavimo javnim poslom neminovno je da će neka veza dospeti u medije hteli to mi ili ne, ali mislim da ne treba preterivati. Sve je to deo našeg posla i trudimo se da baratamo sa tim na najbolji mogući način - rekao je za Blic.

luka raco sa bivsom devojkom
printscreen/instagram 

Luka ponosno dodaje kako će 100 novih epizoda serije nadmašiti sve ono što se do sada snimalo.

- Mislim da će ovih 100 novih epizoda nadmašiti dosadašnjih 300. Novi likovi, još više intrige, akcije, neočekivanih zapleta kako ljubavnih tako i poslovnih. Voleo bih da mogu da otkrijem još informacija, ali ipak nećemo kvariti priču gledaocima pored malih ekrana. Aleksi će se u seriji dogoditi jedan mali rolerkoster životnih okolnosti. Još uvek nemam velike ciljeve na koje bi iskoristio dosadašnji zarađeni novac, ali mislim da će vremenom biti svega po malo. Sa druge strane u ovom poslu svaki talenat je dobrodošao, jednostavno što više kvaliteta posedujemo lakše ćemo se snaći u bilo kojoj profesiji – zaključuje Luka Raco.

luka raco danas
printscreeen/instagram 

Luka je istakao i da mu i te kako prija titula zavodnika, kao i tvrdnje da je jedan od najlepših glumaca na našoj sceni.

- Komplimenti uvek prijaju, hvala svakom ko širi takve informacije. Nemam šta više da dodam - rekao je glumac kroz smeh.