Mladu glumicu su dug vremenski period mediji povezivali sa njenim kolegom Lukom Racom. Zbog učestvovanja u zajedničkim projektima, Dragana Mićalović i Luka Raco su sve više vremena provodili zajedno, radno vreme zamenili privatnim, zbog čega su spekulacije da su u tajnoj vezi postajale sve većih razmera.

Ipak, nekoliko puta su to demantovali, a dokaz za to je i najnovija vest koja se tiče Draganinog ljubavnog života.

Kako pišu domaći mediji, glumica je nešto više od godinu dana u vezi sa biznismenom Stevanom Purićem. To nije sve. Kako navodi izvor blizak paru, Dragana Mićalović navodno sledeće godine staje na ludi kamen.

„Dragana i Stevan započeli su zajednički život pre više od godinu dana i toliko im je dobro krenulo od samog starta, da su praktično odmah krenuli da žive zajedno. Sve slobodno vreme provode jedno s drugim, osim kada imaju poslovnih obaveza. Jedan su od onih parova koji se jednostavno nađu. Toliko su kompatibilni da među njima nema ni svađa ni rasprava. Redovno odlaze na putovanja i trude se da svoj ljubavni odnos neguju i da to izgleda uvek kao na početku veze. Purić je shvatio da je Dragana žena njegovog života pa je odlučio i da je zaprosi, što je ona odmah prihvatila. Venčanje će obaviti na proleće sledeće godine. Da se on pita, odavno bi je oženio, ali situacija sa koronavirusom sve je otežala i usporila”, otkrio je izvor i dodao:

„Dragana je upoznala Stevanovu porodicu, kao i on njenu. Svi se slažu da su njih dvoje jedno za drugo. On ima tri ćerkice iz prvog braka, koje obožavaju Mićalovićevu, a Stevanu je to i najbitnije, jer su mu deca na prvom mestu”, rekao je izvor.

Stevan Purić je ovim povodom za domaće medije zagonetno prokomentarisao:

„Za sada ne bismo ništa komentarisali. Biće vremena (smeh)”, rekao je Stevan.