VEĆ SU PREPLAVILE AKTUELNE KOLEKCIJE U SRBIJI: Cipele koje potpisuje Rumunka postale su želja svih modnih zavisnica

Cipele i visoke štikle dizajnerke Amine Muadi su za vrlo kratko vreme postale popularne i osvojile srca trendseterki, ali s velikim razlogom.

amina muadi cipele stikle
Instagram 

Svakih nekoliko godina pojedini dizajneri obuće uspe nekako da ukrade naklonost ljubitelja mode, a ta slavna titula sada uverljivo pripada Amini Muadi. Njene cipele kao stvorene za zabave poslednjih meseci postale su nezaobilaznan model obuće u kolekcijama slavnih lepotica.

amina muadi
Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Brend dizajnerke rumunsko-jordanskog porekla Amine Muadi u samo nekoliko godina od osnovanja postao je sinonim za statement cipele.

modna kombinacija na nedelji mode u parizu
Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Glamurozna i prepoznatljiva estetika učinila ju je jednom od najpopularnijih dizajnerki današnjice, a usprkos pandemiji i ne tolikim povodima za nošenje svečanih cipela, modeli s njenim potpisom uspevaju da se rasprodaju brzinom svetlosti.

hejli biber u cipelama amine muadi
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Njene cipele s dodatkom geometrijske pete nalik čaši za martini danas je teško ne primetiti, a značajan proboj Muadi na svetskoj modnoj sceni zabeležen je 2019. godine.

rijana u cipelama amine muadi
Instagram 

U tom periodu su u njenim štiklama bajkovitog izgleda primećene zvezde poput it devojke Kendal Džener i ikone stila s Barbadosa, Rijane, s kojom je Muadi imala priliku i da sarađuje.

kendal dzener
TPeck / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ukoliko razmišljate o investiranju u cipele za posebne prilike ili žurke s modelima koji nose potpis Amine Muadi danas nikako nećete pogrešiti, a u prilog njihovoj ogromnoj popularnosti dovoljno govori činjenica da njihove pristupačne verzije danas nude brojni high street brendovi koje možete pronaći i kod nas.

Print Screen/Zara Štikle poput Amine Muadi

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši