Premijera filma "House of Gucci" održana je u Njujorku, a crvenim tepihom zavladale su glamurozne toalete, u stilu kakav neguje modna kuća "Gucci".

I ne bi to da se svetske zvezde nisu i same pojavila u kreacijama popularnog brenda, a takav duh ispoštovala je i proslavljena Meksikanka Salma Hajek.

selma hajek
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Njena modna kombinacija izazvala je najviše komentara i podeljenih mišljenja, a ako je želela da to i postigne, onda je definitivno uspela.

Haljina, koju je Salma obukla, sačinjena je od dva dela i različitih materijala, koji po mišljenju mnogih modnih stručnjaka, nikako ne idu zajedno.

Gornji deo haljine, sačinjen od pliša, otkrio je bujno poprsje glumice, dok je donji satenski deo imao veliki izrez. Iako su se na krajevima rukavima nizali srebrni dijamanti koje je glumica "uparila" sa torbicom sa zlatnim detaljima, Salmine cipele ukrale su najviše pažnje.

selma hajek
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Uz Gučijevu kreaciju, glumica je obula cipele istog brenda, koje imaju vtroglavo visoku platformu. Ove cipele bile su popularne pre više od deset godina, a onda su preko noći postale najomraženiji trend.

Gotovo nijedna trendseterka niti poznata ličnost ih ne nosi više jer važe za trend koji je pao u zaborav i kome se ne želi povratak. Makar ne uskoro.

selma hajek
Marion Curtis/StarPix for MGM / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Salma Hajek je nekoliko puta bila na meti kritika zbog loših odevnih kombinacija. Zbog toga su mnogi govorili da ne izgleda kao "žena milijardera", kao i da je ona dokaz da novac ne znači nužno i dobro oblačenje.

Kako je Salma izgledala, pogledajte u galeriji u nastavku:

ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia, Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia Selma Hajek