Iako je veoma aktivna na društvenim mrežama i često sa svojim pratiocima deli detalje iz privatnog života, holivudska glumica je svoju ćerku Valentinu oduvek skrivala od očiju javnosti. Kada bi na društvenim mrežama okačila fotografiju sa njom, trudila bi se da lice njene ćerke bude sakriveno.

Proslavljena Meksikanka je jednom prilikom istakla da želi svoju ćerku da poštedi reflektora i pritiska javnosti, a možda je razlog toga upravo što je Selma u jednom trenutku svog života bila oteta.

Premijera filma "Eternals" u Los Anđelesu okupila je brojne holivudske zvezde, a iako tumači jednu od glavnih uloga, niko nije očekivao da će se Selma pojaviti sa svojom ćerkom Valentinom.

Valentina ima 14 godina, a najnovije fotografije dokaz su da je egzotičnu lepotu nasledila od svoje majke. Valentina obožava modu zbog čega sa Selmom često posećuje modne revije i događaje.

Osim toga, Selma je za premijeru odabrala haljinu sa dekoletom koja je otkrila njene bujne grudi. Glumica je jednom prilikom izjavila da njene grudi neprestano rastu.

Valerie MACON / AFP / Profimedia Selma Hajek

- Postoje neke žene kojima dojke rastu dok se debljaju, a drugim ženama rastu kad doje decu. U nekim slučajevima rastu u menopauzi. Ja sam slučajno jedna od žena kojoj se to dogodilo svaki put! Kada sam se udebljala u trudnoći i tokom menopauze - rekla je Selma i dodala:

- One rastu i rastu i moja leđa su zaista patila od toga - rekla je.

selma hajek
Shutterstock 

Podsetimo, glumica je ćerku dobila sa francuskim milijarderom Fransoom Anrijem-Pinoom, sa kojim je u braku od 2009. godine. Salma često ističe u medijima da je njen suprug nežan i brižan otac, te da Valentina karakterno podseća na njega.

Pino iz prethodnih veza ima troje dece. Sa prvom suprugom ima 22-godišnjeg sina Fransou i 19-godišnju ćerku Matilda, dok iz afere sa manekenkom Lindom Evanđelistom ima 14-godišnjeg sina Augustina Džejmsa.