Odluka Kameron Dijaz da napusti Holivud i završi glumačku karijeru odlaskom u penziju uspela je da šokira svet pre nekoliko godina, ali ne i nju samu, koja je danas prezadovoljna životom kakvim živi.

Gostujući u tok šou emisiji kolege glumca Kevina Harta, Kameron je priznala kako se na taj potez odlučila jer zbog glume i filmova koje je snimala, jednostavno nije imala privatni život.

Kako je rekla, kada dugo nešto radiš i predaješ se u potpunosti, "potpisuješ" da drugi ljudi brinu i o tebi i tvom životu. Na to je dodala kako je približavajući se 40-oj godini shvatila kako o mnogim stvarima u životu nije niti razmišljala, a kamoli brinula.

"Ne mogu da kažem da nije zabavno, jer ja obožavam da glumim", rekla je Kameron Dijaz i dodala kako se tek sada oseća ispunjenom:

"Jednostavno, želela sam da uzmem život u svoje ruke. Želela sam da imam svoju dnevnu rutinu i gde ću sve sama obavljati", rekla je glumica.

kameron dijaz
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kameron Dijaz je priznala i da je napokon počela da ima vremena za sve stvari u kojima pre nije mogla da uživa, a onda je upoznala svog budućeg supruga Benjija Madena i s njim osnovala porodicu, koja je postala bogatija za još jednog člana kada se u decembru 2019. godine rodila njihova ćerkica Radiks.

"Sada sam tu gde sam želela da budem i ovo me ispunjava više nego išta što sam radila u životu. Imati porodicu, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za porodicu, to je najbolja stvar na svetu. Više nemam ono što je potrebno da dam da bi film uspeo, sva moja energija je ovde", zaključila je bivša glumica.

U galeriji pogledajte fotografije sa mužem i ćerkicom Radiks:

pritnscreen/instagram, Profimedia Kameron Dijaz sa porodicom