Bliznakinje Ledi Amelija i Eliza Spenser svojim prisustvom uveličale su dodelu nagradu "Leopard Awards", koja se održala u "Goldsmiths' Hall" u Londonu.

Tom prilikom, ćerke Čarlsa Spensera, brata pokojne princeze Dajane, samo svojom pojavom učinile su da budu glavne zvezde crvenog tepiha.

ledi amelija i eliza spenser
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glamurozni stajling bliznakinja bio je glavna tema prisutnih, a Ledi Kiti i Eliza potrudile su se da budu modno usklađene.

Efektne haljine sa srebrnim sjajem dale su određenu notu elegancije, a bliznakinje su rado pozirale ispred fotoreportera.

Dok je Ledi Amelija bila u srebrnoj haljini dugih rukava koja je pratila liniju tela do poda, Eliza se opredelila za šik kombinaciju, tačnije mini-haljinu iste nijanse i beli sako.

ledi amelija i eliza spenser
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, osim Amelije i Elize, porodica Spenser ima još jednog dobro poznatog člana – lepu Kiti, manekenku i suprugu bogatog biznismena Majkla Luisa, koji je čak pet godina stariji od njenog oca Čarlsa Spensera.

kiti spenser
Shutterstock 

Ona je već neko vreme zaštitno lice brenda Dolce & Gabbana, a na svom nedavnom venčanju sa 62-godišnjim milijarderom Majklom Luisom nosila je čak pet haljina s potpisom poznatog italijanskog dvojca.

Više modnih izdanja Kiti Spenser pogledajte u galeriji u nastavku:

venezia2020/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kiti Spenser