Danima se šuškalo o mogućem venčanju prelepe Kiti Spenser, bratanice pokojne princeze Dajane.

Glasine su se pojavile nakon što su njene drugarice objavile fotografije iz provoda, a onda je kao bomba odjeknula vest - Kiti se konačno udala za svog 32 godine starijeg partnera, inače tajkuna i milijardera Majkla Luisa na raskošnoj ceremoniji u Rimu.

Proslavi je prisustvovao "creme de la creme" društva, a mlada je promenila čak tri haljine, obe sa potpisom njenog omiljenog dvojca Dolce&Gabbane.

Mnogi su prokomentarisali da su haljine dostojne kraljice, te da se vidi da im muza godinama, a fotke sa venčanja pojavile su se na mrežama brzinom svetlosti, iako zvanične objave i dalje nema.

Međutim, bitno je znati da ova lepa devojka nije samo još jedno lepo lice koje živi na račun svog kraljevskog nasleđa.

Pre svega, ledi Kiti Spenser, fakultetski je obrazovana i to iz oblasti psihologije, političkih nauka i engleske književnosti, a diplomske studije završila je u Londonu pa je magistrirala na temu "Upravljanje luksuznim brendovima".

Od rane mladosti, bilo je više nego jasno da je moda njena pasija, te ne čudi što je u svet modelinga ušla veoma rano, a tokom karijere krasila je ne samo naslovnice brojnih modnih časopisa, već i bila zaštitno lice velikih brendova.

kiti spenser fakultetski je obrazovana
Shutterstock 

No da krenemo, od samog početka.

Kiti je prvo dijete Čarlsa Spensera (mlađeg brata princeze Dajane) i Viktorije Aitken. Iako nije krvno vezana za monarhiju, 30-godišnja lepotica je prva rođaka Dajaninih sinova, princa Vilijama i Harija, pa je tokom svih godina s njima ostala u veoma dobrim odnosima.

Velika porodica

Čarls Spenser u braku s Viktorijom Aitken bio je osam godina, u kom su dobili četvoro dece. Ali on se raspao iste godine kada je preminula Čarlsova sestra, princeza Dajana.

Živeli su u Južnoafričkoj Republici, a nakon razvoda Čarls se vratio u Veliku Britaniju. Njihova deca su 30-godišnja Kiti, 28-godišnje bliznakinje Eliza i Katja, te 27-godišnji sin Luiz Frederik. Kiti je Čarlsovo najstarije dete kao i druga bratanica princeze Dajane.

Karijera

Iako njene studije nisu imale nikakve veze s modom, Kiti Spenser je završila u modnoj industriji, u kojoj je već postala vrlo ozbiljno ime. Ljubav prema modelingu nasledila je od svoje majke Viktorije, koja se takođe bavila manekenstvom.

Kada ne učestvuje na revijama ili ne snima kampanje, Kiti se skoro uvek može videti u prvim redovima na nedeljama mode širom sveta.

ledi kiti spenser zastitno je lice dolcea i gabane
Shutterstock 

Telesna transformacija

Kada pogledamo neke starije fotografije ledi Kiti, primetno je da je ranije bila daleko krupnija.

Iako je priznala u nekim intervjuima da je isprva jesu pogađali komentari na račun fizičkog izgleda, kako kaže, nije želela da se time opterećuje. Tokom godina, Kiti je izgubila veliki broj kilograma i dovela svoju figuru do savršenstva.

Obožava putovanja

Jedna od privilegija koja dolazi s kretanjem u modnim krugovima su i česta putovanja, koja avanturističkoj Kiti predstavljaju veliki užitak. Svojim pustolovinama po raznim delovima sveta ova lepa plavuša se hvali putem svog profila na Instagramu, na kojem je prati preko 524 hiljade ljudi.

kiti spenser obozava putovanja
Shutterstock 

Bavi se humanitarnim radom

Pre par godina, Kiti Spenser je imenovana jednom od ambasadorki dobrotvorne organizacije "Centerpoint" koja se fokusira na život beskućnika u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njen rođak, princ Vilijam takođe je aktivno uključen u delovanje iste organizacije, kao i princeza Dajana za vreme života.

Ljubavni život

Lepa Kiti krila je svoj ljubavni život ko zmija noge, te se o njemu nije znalo mnogo. Jedno vreme bila je u vezi sa italijanskim tajkunom Nikolom Baratierijem, koji iza sebe ima propali brak i troje dece. Međutim, Kiti i Nikolo raskinuli su 2016. godine, a njega su nakon toga povezivali s britanskom glumicom Elizabet Harli. 

kiti spenser srecu je nasla kraj tajuna majkla luisa
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sreću je našla kraj 32 godine starijeg milijardera Majkla Luisa. Iako je trebalo da se venčaju u Italiji prošle godine, sve je stavljeno na čekanje zbog tadašnje situacije, sve do nedelje, 25. jula kada je konačno rekla sudbonosno "da", a još njenih fotografija i kako se promenila u poslednjih nekoliko godina pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Printscreen instagram Pogledajte kako lepa Kiti Spenser danas izgleda.