Ledi Kiti Spenser već neko vreme je zaštitno lice brenda Dolce & Gabbana, a na svom nedavnom venčanju sa 62- godišnjim milijarderom Majklom Luisom nosila je čak pet haljina s potpisom poznatog italijanskog dvojca.

Kiti je boravila u Veneciji povodom revije bredna čiji je ambasador, a pažnju je plenila u modelu košulja-haljine ukrašene bezvremenskim printom - tufnama, kojima je posebno istakla figuru. Uz nju nosila je komade živopisnih boja poput žute torbice i lakiranih slingback cipela u boji fuksije.

kiti spenser u veneciji
Alberto Terenghi / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kiti Spenser se prošlog meseca u Rimu udala za južnoafričkog milionera, 62-godišnjeg Majkla Luisa, koji je čak pet godina stariji od njenog oca Čarlsa Spensera.

Za pojavljivanje u Veneciji, Kiti je odabrala i haljinu kojom je dominirala pink boja, smaragdno zeleni listovi i srebrni detalji, a ovu kreaciju potpisuje čuveni dvojac D&G.

kiti spenser u venciji pre dolce gabbana revije
Alberto Terenghi / IPA / PA Images / Profimedia 

Kiti je takođe tokom boravka u Venciiji nosila i trendi odelo u zelenoj boji, koja je obeležila sezonu za nama. Više njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

venezia2020/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kiti Spenser