Dva meseca je prošlo od kako je Kendal Džener nosila "ozloglašenu" haljinu iz Mônotove kolekcije za proleće/leto 2022. godine, a bura se još uvek ne stišava. Naprotiv.

Iako je manekenka pokušala da opravda svoj izbor, po mišljenju mnogih na sraman način - da je navodno pitala za dozvolu, ljudi su i dalje više nego negativno komentarisali njen postupak sa rečima "da je trebalo da koristi mozak, pre nego što se u trakama pojavi na nečijem venčanju".

Kendal Džener u bezobraznoj haljini Kim Kardašijan
Instagram 

Ako ništa, Kendal je svakako uspela u jednom - skrenula je pažnju na sebe, iako je istina da je ovaj recept već odavno oproban od strane njene sestre Kim.

Naime, nije nepoznanica da je i starija Kardašijanka svojim odevnim izborima često izazivala zgražavanje javnosti. Setimo se posete Vatikanu od pre nekoliko meseci kada je prošetala u poluprovidnoj čipkanoj haljini sa izrezima, kada ju je javnost osudila jer ne poštuje mesto na kom se nalazi.

Kim Kardašijan napali su zbog haljine u kojoj se pojavila u Vatikanu.
MEGA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kim je takođe nedavno podigla dosta obrva izborom haljine za venčanje nekadašnje gazdarice, a potom i prijateljice Paris Hilton. Na venčanje je stigla u crnoj toaleti koja je otkrivala veći deo njenih grudi, pa su mnogi komentarisali da je pokušala da ukrade pažnju sa mlade.

Kim Kardašijan prozivali su zbog haljine u kojoj se pojavila na venčanju Paris Hilton.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, komentari nisu izostali.

"Izgleda prelepo, ali ovo nije za venčanje", "Ne mogu da zamislim da je Kim nečija deveruša. Ovih dana ona je prosto previše okupirana da bude broj jedan", "Mogla je da odabere drugačiju haljinu", "Ovo je previše, čak i kada ste Kim"... delić je onoga što sse moglo pročitati na mrežama.

Za Kim Kardašijan smatraju da je po svaku cenu htela da zaseni Paris Hilton.
pritnscreen/instagram 

Međutim, ni to nije prvi put da je uradila ovako nešto. Te 2019. godine ostavila je sve u šoku kada se pojavila na izložbi "Thierry Mugler: Couturissime" u haljini pomenutog dizajnera iz njegove kolekcije iz 1998. godine.

Kim Kardašijan prva je nosila bezobraznu haljinu.
printscreen/instagram 

 Jedno je sigurno - za taj look i te kako je trebalo hrabrosti.

Kim Kardašijan ponela je bezobraznu haljinu koja joj je jedva prekirvala grudi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Baš kao i kod Kendal, grudi su jedva bile pokrivene tračicama, a njene obline gotovo su se "prelivale" iz haljine.

I tada se komentarisalo da ovako nešto definitivno ne laska njenoj figuri, ali da joj "skidaju kapu za hrabrost", a neki izvori su tom prilikom dodali da je prosto bilo neprijatno stajati u njenom prisustvu bez da ne zure u njene grudi.

Zato i ne čudi što se smatra da je Kendal "ukrala" ideju od Kim, a u komentarima nam pišite ko je po vašem mišljenju bolje izneo bezobraznu haljinu.

Instagram Manekenka u provokativnoj haljini na venčanju

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!