Trendovi dolaze i odlaze, ali kvalitetna i praktična velika torba ostaje zauvek. Kako je zima skoro već ovde, vreme je da našu garderobu ažuriramo jednim od novih modela.

Kao što već sigurno znate, baš poput Anđeline Džoli, hladnije vreme podrazumeva i više stvari koje su neophodne tokom dana, pogotovo ako ne postoji garancija da neće biti kiše.

Instagram nalozi modnih brendova i influenserki prepuni su novih modela među kojima se lako može kriti vaš savršen model tašne za novu sezonu.

Ipak, naš favorit velikih dimenzija je torba Anđeline Džoli s kojom se pojavila na aerodromu i potvrdila da joj stilizovanje praktičnih komada odlično ide od ruke.

Anđeline Džoli torbom u bež nijansi razbila crni monohromatki stajling.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Anđelina Džoli je projurila kroz aerodrom u Vašingtovnu u društvu ćerke Zahare u šik čizmama s malom štiklom, klasičnom crnom kaputu do lista, a kao kontrast, u rukama je nosila fenomenalnu bež Salvatore Ferragamo maksi torbu.

Stajling slavne glumice je odisao modnim minimalizmom, a tome u prilog idu i činjenice da ne voli nepotrebne detalje, a posebne ne upečatljive logotipe koji svima upadaju u oči.

S razlogom je na monohromatski crni outfit odabrala bež, masivnu torbu čija veličina ovaj kontrast u boji čini dodatno uočljivim.

Da, Anđelina nije zarobljenik trendova jasno govori i njena kolekcija kultnih tašni, kao i to da češće nosi velike, maksi modele nego mikro torbice koje su popularne poslednjih sezona.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Anđelina Džoli je ljubiteljka većih, maksi torbi od trendi mikro modela.