SALONKE KOJE SU ZAVELE PROLEĆNE TRENDOVE: Pronađite trendi cipele kojima ćete mamiti poglede prolaznika

Trendi salonke ovog proleća se mogu pronaći u vibratnim nijansama, izrađene od različitih materijala i obogaćene zanimljivim detaljima.

Trendi salonke ovog proleća su najviše dostupne u zelenoj, narandžastoj i ljubičastoj boji.
Shutterstock 

Ukoliko ste ljubitelji klasike i elegantnog stila i kvalitet je za vas uvek ispred kvantiteta, onda ovaj par cipela morate posedovati u svojoj kolekciji. U pitanju su salonke koje su taman toliko visoke da stopalo dobija taj graciozan pad.

Salonke su poznate kao najelegantnija ženska cipela sa stabilnom štiklom, koja nije previsoka, a pruža stabilnost i efekat izduženijih nogu.

Bilo da je reč o onima s dizajnerskim potpisom ili znatno povoljnijoj verziji iz high street brendova, klasične salonke izgledaju skupoceno uz bilo koji outfit.

I pored klasičnih, poput crnih i bez, verzija ovog vanvremenskom modela cipela koji obožavaju Anđelina Džoli i Kejt Midlton, ove sezone u radnjama možemo pronaći egzotičnije modele.

Obzirom da su modni dizajneri u 2022. odlučili da zakoračimo sa više party komada, tako se to odrazilo i na najnovije modele cipele.

Pored vibratnih boja, poput narandžaste, plave i ljubičaste, moguće je pronaći šljokičave modele koji ne odolevaju noćnim izlascima.

Uz najnoviju elegantnu haljinu za posebne prilike najbolje će se kombinovati popularne "pepeljuga" cipele koje su osvojile Instagram trendove.

Ipak, i pored šljokičavih i elegantnih cipela, salonke su dostupne i u modelima za svakodnevne prilike, a one izrađene od tvida moguće je nositi i na posao.

Ukoliko vas zanima kakve ćemo salonke nositi u narednim mesecima za dan ili veče, bacite pogled na izdvojene modele iz radnji dostupnih u Srbiji:

BERSHKA, Print Screen/Zara Pogledajte modele salonki koje možete pronaći u popularnim high street radnjama.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši