Nakon rastuće popularnosti ležernih i udobnih kako komada, tako i obuće, te i velike popularnosti sportskih patika, mnogi žude za stilskim promenama koje će u ormar vratiti sjaj i glamur.

Na tragu toga nameće se novi trend, cipele u Pepeljuga stilu, a ove bajkovite, sjajne i glamurozne modele viđaćemo svuda u mesecima pred nama.

Sada u 2022. godini jasno se nazire rastuća čežnja za modni begom. U skladu s tim određeni trend obuće preplavio je društvene mreže i profile brojnih modnih influensera. Nema sumnje, "Pepeljuga cipele" su veliki hir u godini pred nama.

Pregled profila i objava nekih od najvećih modnih influensera na Instagramu i TikToku otkriva rastuću popularnost brenda Mach & Mach.

Iza ovog gruzijskog brenda stoje dve sestre, Nina i Gvantsa Macharashvili, koje su se specijalizovale za trendi cipele koje blistaju, svetlucaju i izgledaju tako glamurozno.

Ukrašene kamenčićima ili biserima, ovim malim umetničkim delima prva namena je modna igra i zabava. Posebno su popularni modeli 'Double Bow' i 'Paris' koje krase svetlucave mašname, a među njihovim obožavateljima su zvezde poput Kajli Džener, Dua Lipa, Elsa Hosk i Keti Peri.

Tamara Kalinić obožava svetlucave pepljuga cipele sa kristalnom mašnom.
Instagram 

Kako se kombinuju?

Za apsolutni Pepeljuga osećaj, cipele s upečatljivim modelima nose se s raskošnim kaputom, ali kako za takav bajkovit izgled možda baš i nema puno prilika, ove sjajne tendi cipele poslužiće kao vrhunac svakom stajlingu.

Mogu se kombinovati i uz trendi farmerke i sako ili kao deo elegantnog stajlinga uz suknju ili pantalone i top. Uz to, kada krene sezona venčanja, ovi modeli cipela zasigurno će biti jedan od najtraženijih.