Trendovi pantalone poslednjih nekoliko sezona obeležili su modeli širokih nogavica čija popularnost je toliko porasla da su gotovo u potpunosti zasenili večne skinny krojeve. Međutim, novi modni trend mogao bi uneti poprilične promene u modne ormare fashion žena.

Možda će verni ljubitelji skinny pantalona biti razočarani, ali ovaj dugo obožavani model, ni u sezoni pred nama, se neće vratiti u modu. Međutim, najnoviji trend pantalona ipak donosi velike promene.

I pored must have para farmerica u ormanu, pa čak i onih koje sužvaju struk i izdužuju noge, pantalone su rezervisane za sve prilike, a najviše one koje na prvu deluju previše elegantno.

Udobne pantalone širokih nogavica su savršen odgovor na ležeran stil
Instagram 

Udobne pantalone širokih nogavica, opušteni modeli ležernijeg kroja došli su kao rezultat popularizacije kežual odevanja i udobnosti kao modnog cilja. Ipak, novi modni trend donosi nešto uže modele – reč je o pantalonama cigarette kroja.

Pantalone cigarette modela karakterizuje uski, ali dovoljno ležeran kroj i to što se završavaju tik iznad članaka. Često imaju i nabore, ali to nije obavezno.

Pantalone cigarette kroja ove sezone dolaze sa ekstra dubokim strukom koji produžava noge.
Instagram 

U 2022. modni trend takođe dolazi s ekstra visokim strukom koji vizualno produžava noge. Materijali, bilo od pamuka ili kože, u crnoj, smeđoj ili svetlim bojama, ove sezone su vrlo raznoliki.

Kako nositi pantalone cigarette kroja

Stajling će biti poprilično elegantan ako kombinujete komade sličnih boja. Nešto ležernije izgleda kombinacija cigarette pantalona s pletivom, dok je vrlo klasična kombinacija pantlona i bluze uvek dobrodošla, a patike uvek garantuju ležernost i urban stil.

Stajling će biti poprilično elegantan ako kombinujete komade sličnih boja.
Instagram