Na žalost svih ljubiteljia skinny modela farmerica, godina 2022. neće postati onom u kojoj će doživeti svoje modno uskrsnuće. Kul, ležerni i udobni modeli pantalona opuštenog kroja i dalje će biti veoma traženi i popularni na modnoj sceni.

Nova popularnost "kargo" pantalona nimalo ne čudi, ako uzmemo u obzir jačinu trenda vojničkog stila oblačenja, a koji se unazad nekoliko sezona i te kako ističe na modnoj sceni.

Combat čizme, radnički kombinezoni i bomber jakne samo su neki od prepoznatljivih komada koji označavaju ovaj popularni stil, pa je tako red došao i na kargo model pantalona. 

Ovaj prepoznatljiv odevni komad izborio se za povratak na listu trendova, što je vidljivo iz stajlinga ljubiteljki mode s Instagrama.

Kargo pantalone izborile su se za povratak na listu trendova.
Instagram 

Dvobojne kargo pantalone takođe će vam pomoći da osvežite sezonsku garderobu - najbolje je kombinovati ih sa običnim majicama i cipelama, a odgovarajući dodaci samo će pojačati efekat.

Uglavnom su napravljene od pamuka, ali neki brendovi ovakav tip pantalona nude i u lanenim, vunenim, pa čak i svilenim i kožnim opcijama.

Grubog izgleda, kargo pantalone s razlogom podsećaju na funkcionalnu odeću, istovremeno izgledajući ležerno i opušteno. Zahvaljujući navedenom, patike i ravne glomazne čizme predstavljaju idealnog partnera kargo pantalonama, ali i ljubiteljke visokih štikli potvrđuju njihovogu svestranost.

U galeriji pogledajte kako se ove zime nose kargo pantalone:

GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Stoianov-bjj / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kargo pantalone su veoma fleksibile jer imaju moć da istovremeno izgledaju ležerno i opušteno sa patikama, a opet šik i trendi uz visoke potpetice.