Ukoliko ste željne da malo predahnete od različitih modela farmerica, ne brinite. Na vrata nam kuca novi trend - pantalone koje slavne dame već uveliko nose.

Iako modnom scenom samo i pretežno trenutno vladaju različiti modeli farmerica, 2022. godina nam donosi promene. Pantalone od somota smo nekada nosile, a verovale ili ne, ponovo zauzimaju modni tron.

Pantalone od somota su ponovo aktuelne.
Shutterstock 

S obzirom na to da slavne dame već uveliko pokazaju svoja izdanja u somotu, ni malo ne čudi prisutnost ovih komada u radnjama modnih prestonica.

Kao nijedne druge, pantalone od somota imitraju vintage notu koja se poslednjih sezona ceni na modnoj sceni. Poput baršunastih sakoa, postale su odevni komad koji se uvek isplati imati u ormaru, a brojni brendovi ove sezone nude pregršt verzija ovog modnog klasika.

Trendi modeli somot pantalona biće one sa visokim strukom i debljim prugama, a brendovi poput američkog Coacha, italijanskog Tod’s i Toryja Burcha učinili su ih ključnim komadom u svojim aktuelnim kolekcijama.

Zahvaljujući trendseterkama i modnim blogerkama, pantalone od somota postaju najpoželjniji komad za narednu sobu, a njihova kombinovanja su prava inspiracija za sve ljubiteljke eksperimentisanja sa modom.