Sve one dame koje nisu ljubitelji nošenja haljina i suknji u hladnim mesecima konačno su srećne jer su police prodavnica ove sezone popunile pantalone za svačiji ukus i stil, a pojedine verzije pokazale su se posebno popularnim u svetu modnih zavisnica s Instagrama.

U nastavku vam otkrivamo četiri omiljena modela it devojaka sa Instagrama...

Pletene pantalone 

Prošlogodišnje sezone jesen/zima bilo je teško ne primetiti trend pletiva koji je uzeo maha i postao sastavn deo brojnih komada, pa tako i pantalona. I dok su protekle godine u duhu globalne pandemije modnezaovisnice obožavale opuštene pantalone od pletiva kao alternativu nošenju trenerki, ove godine stvari su postale 'uže'. Pletene pantalone u paru s predimenzioniranim komadima poput kaputa sada su više nego česta pojava u stajlinzima modnih zavisnica, a podjednako su udobne.

Pantalone od pletiva ove sezone su must have
Instagram 

Pantalone visokog struka zamenile su pantalone niskog struka

Takozvani Y2K stil odevanja na modnoj sceni ne pokazuje znakove stajanja, ali u odnosu na protekle sezone, pantalone niskoga struka kakve su dominirale nekada, polako gube na popularnosti te ih sve više zamenjuju pantalone visokoga struka, podednako opuštenog kroja.

Na sreću mnogih, pantalone sa visokim strukom su oopet u trendu.
Instagram 

Široke kožne pantalone zamenile su uske modele

Pantalone stvorene od prave ili veštačke kože na modnom radaru nalaze se od samog početka ove sezone. U odnosu na protekle godine, široke verzije kožnih pantalona sada uživaju veliku popularnost u svetu modnih zavisnica, a u odnosu na uske varijante reč je o opuštenijem odabiru, a stajlinzima daju dodatnu kul notu.

Kožne pantalone nešto drugačijeg kroja dominiraju ove zime.
Instagram 

Jogger pantalone zamenile su elegantne pantalone

Trenerke i jogger pantalone ponovo uživaju pet minuta slave na modnoj sceni predstavljajući omiljeni komad pri kreiranju dobitnih casual izdanja. Verzije širih nogavica trenutno proživljavaju renesansu.

Jogger pantalone osvojile su trendesterke koje su ih zamenile elegantnim modelima.
Instagram