KOŽNE PANTALONE ANE IVANOVIĆ U KOJIMA SVAKI STAJLING IZGLEDA SVETSKI: Lako se kombinuju, a znamo i gde ih možete pronaći

Omiljeni komad Ane Ivanović su kožne pantalone koje već sezonama nosi.

Ana Ivanović ne krije da voli modu, ali pre svega bira klasiku.
Instagram 

Kožne pantalone sezonama unazad vladaju modnom scenom. Omiljeni komad nalazi se u ormaru brojnih trendseterki i influenserki, a nije mu odolela ni lepa teniserka Ana Ivanović.

Ana je prepoznatljiva po svom sportsko-elegantnom stilu, te nas ne čudi da se odlučila za jednostavan model uskih kožnih pantalona u crnoj boji, koje se lako kombinuju uz sve.

Bilo da je reč o patikama, salonakam, baletankama, dubokim ili plitkim čizmicama... kožne pantalone se savršeno slažu uz gotovo svaki par obuće, a lako se kombinuju i uz ostale odevne komade. Ana često na Instagramu sa pratiocima deli svoje odevne kombinacije. Ne krije da voli modu, ali pre svega bira klasiku, a tako je bilo i ovaj put.

Ana Ivanović prati trendove, te tako i ona sezonama već nosi kožne pantalone.
Instagram 

Ana se odlučila za uske crne kožne pantalone koje je kombinovala sa širokom svetlo sivom rolkom dužeg kroja, a što se tiče obuće, izabrala je plitke lakovane čizme sa visokom potpeticom.

Kada je reč o must have komadu sezone - kožnim pantalonama, high steet brendovi u svojoj ponudi imaju razne modele, ali i lokalni dizajneri. 

Ana inače već sezonama nosi ovaj model, a na koje načine ga sve kombinuje pogledajte u galeriji u anstavku teksta:

Instagram Pogledajte kako lepa teniserka nosi trend koji vlada sezonama

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši