Ana Ivanović važi za najlepšu teniserku na svetu, a o njenom modnom stilu često se govori i piše. Ona uživa u braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim ima sinove Luku i Leona, a nedavno je otkrila kako komuniciraju u svom domu.

Na društvenim mrežama često deli trenutke iz privatnog života, a osim toga i savete koje rado upijamo kada su zdrav život i ishrana u pitanju.

ana ivanovic
Instagram 

Ipak, da li vas je zanimalo koje parfeme Ana Ivanović obožava? Teniserka je jednom prilikom otkrila u kakvim mirisnim notama uživa.

Moj izbor je najčešće "Creed Love in White". Osvežavajuć je i idealan za leto. Volim i mirisne kolekcije Toma Forda i Narcisa Rodrigesa, koje su malo jače, pa ih obično nosim u večernjim satima - rekla je Ana jednom prilikom.

Parfem "Creed Love in White" predstavljen je 2005. godine kao orijentalno cvetni. Simbolizuje brilijantnu senzaciju slobode uz osećaje harmonije na moru i donosi najbolje sastojke iz dalekih predela.

U visokim notama su sokovi narandže iz južne Španije, beli jasmin sa obala Italije i narcis sa francuske rivijere.

ana ivanovic
Instagram 

Donje note dodaju ritam magnolije sa planina Guatemale i vanilu sa ostrva Java. Bočica je bela, skulpturalna, sa srebrnom mašnicom oko vrata bočice.

Ana Ivanović oduvek je važila za damu istančanog ukusa. Njen stil je odmeren i sofisticiran i spada u žene koje ne moraju da budu provokativno obučene da bi bile u centru pažnje.

Tako je svojom modnom kombinacijom za kraj leta oduševila javnost, a mnogi obožavaju kada teniserka snima popularne reels-ove u kojima predstavlja svoje omiljene outfite.

Više fotografije Ane Ivanović pogledajte u galeriji u nastavku:

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ana Ivanović u Italiji