Bivša teniserka Ana Ivanović, svom izbraniku nekadašnjem fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru posvetila je emotivnu poruku povodom njegovog 37. rođendana.

Njih dvoje godinama uživaju u skladnom braku, a po svemu sudeći vole se kao prvog dana.

- Da moram nekome da pokažem fotografiju savršenog trenutka - to bi bila ovo. Srećan rođendan ljubavi. Nema "savršeno" bez tebe u mom životu.

Neka ti sledeća godina donese više radosti, obilja i ispunjenje tvojih snova. Volim te - napisala je Ana u opisu zajedničke fotografije, a njeni pratioci na Instagramu, iz različitih delova sveta, su oduševljeno komentarisali objavu i slali čestitke.

Inače, bivša teniserka je nedavno govorila o svom i Bastijanovom odnosu i otkrila kako uspevaju da održe skladan brak prepun ljubavi.

"Podržavamo se jer znamo kroz šta je prolazio onaj drugi. Naravno, daleko je naš brak od idealnog, ali zar tako nešto postoji? Oboje znamo koliko je nekada bila teška odvojenost od porodice, koliko je izazovno bilo da fizički i mentalno dostignete svoje granice.

Oboje znamo šta je predaja, ali Bastijan takođe zna i za uzbuđenje kada se penjete na planinu Olimp, kada osvajate titule. Sve smo to prošli oboje. Zato sada oboje jednako cenimo što smo u novim fazama naših života i jednako nastojimo da se posvetimo porodici koju smo zasnovali, da uživamo u svemu što smo propuštali", istakla je Ana.

printscreen/instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Podsetimo, par je nedavno proslavio petu godišnjivu braka, a Bastijan je za tu priliku Ani proredio pravo iznenađenje.

Bastijan i Ana su 12. jula obeležili pola decenije braka, pa je pažljivi Nemac odlučio da joj priredi divno iznenađenje za mali jubilej - kupio joj je stan u najelitnijem delu Beograda.

Inače, Ana i Švajni već dve godine žive u austrijskom gradiću Vestendorf od 3.700 stanovnika, u podnožju Alpa.