Iako se već nekoliko godina ne bavi tenisom, Ana Ivanović je, čini se, popularnija nego ikada. Još uvek je na svim listama najlepših sportistkinja, a uspesi na privatnom planu se samo nižu.

Bezbroj puta je pokazala i da je kraljica ženstvenog stila odevanja, a ispunjenost i srećan život pronašla je sa Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim uživa u porodičnoj oazi u Austriji.

Njih dvoje godinama uživaju u skladnom braku, a po svemu sudeći vole se kao prvog dana. Iz ljubavi rodila su se i dva sina, a svima je poznato da gde god da se pojave zajedno zagarantovano izazivaju veliku pažnju.

bastijan svajnstajger i ana ivanovic
AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ovog leta Ana Ivanović i njen suprug uživaju u putovanjima, pa osim što su posetili Majorku, oni su bili i u Veneciji, Firenci, Rimu, Parizu, Bavarskoj... Poslednji put se Ana Ivanović pojavila sa suprugom na koncertu klasične muzike u Salcburgu.

I dok su se njih dvoje zabavljali u Austriji, u Nemačkoj je osvanuo njen intervju u jednom poznatom magazinu. Ana je tom prilikom otkrila šta je prvo naučila na nemačkom.

“Ne, hvala, srećno sam zaljubljena”. Posle našeg prvog sastanka u Minhenu rekao mi je da to izgovorim ako neko počne da priča sa mnom na nemačkom", rekla je Ana kroz smeh.

Ona je otkrila i da je njen suprug učio srpski kako bi impresionirao taštu.

"Bastijan i ja se sporazumevamo na engleskom. No, sa decom pričamo sve: i engleski, i nemački, i srpski. Učim nemački, slušam supruga dok razgovara sa sinovima. Znam da kažem nekoliko stvari, na primer “pazite, ovo je opasno” ili “povrće je zdravo”. Sa decom je sve lakše. A porodica je najlepši timski sport na svetu", rekla je bivša teniserka.

Još fotografija srećnog ljubavnog para pogledajte u galeriji:

Star Press / Splash / Profimedia, printscreeen/instagram Ana i Bastijan