Ana Ivanović polako postaje prava modna inspiracija ženama širom sveta. Iz razloga što prefereira minimalistički stil, dakle jednostavne, ali uvek efektne odevne kombinacije, Ana nailazi i na lepe reči modnih stručnjaka.

Ana nas je obradovala i fotografijom u hotelskoj sobi, a njena modna kombinacija je naišla na veliki broj komplimenata.

Ana je zablistala u svetlucavoj haljini na jedno rame, a osmeh, kao i obično, nije skidala sa lica. Osim što sivu haljinu krase srebrni detalji tu je prisutan i dubok šlic koji je istakao njene izvajane noge. Ana je ceo stajling je upotpunila jednostavnim srebrnim sandalama sa jednim kaišem, slične onima koje nosi uz gotovo svaku kombinaciju.

ana ivanovic
Shutterstock 

"Kad je žena prelepa, prepametna i borac, onda to izgleda ovako. Bravo, Ana, ponosu naš!", "Bastijan je pravi srećnik", "Prirodna lepota iz Srbije", "Prirodna, elegantna, jednostavno lepa", neki su od komentara upućenih lepoj Ani, a nesumnjivo je bilo i komplimenata sa muške strane.

Ovim izdanjem Ana je pokazala sjajan predlog kako da izgledate glamurozno u prilikama kada za to imate povoda. U galeriji pogledajte predivnu haljinu Ane Ivanović:

screenshoot/instagram Ana Ivanović u srebrnoj haljini