Ako je i jedna boja obeležila ovu sezonu, to je zasigurno zelena. Nevezano da li su u pitanju svetle, tamne, neon ili pastelne nijanse, ako je zeleno - u trendu ste!

To zna i jedna od naših najlepših sportistkinja Ana Ivanović. Ikona stila ne prati slepo trendove, ali i te kako zna kako da popularne komade iskombinuje na svoj način.

Zato i ne čudi što mnoge dame žele upravo da izgledaju poput nje. Ovog puta, Ana je pratioce oduševila trendi zelenom kombinacijom.

ana ivanovic u trendi maslinastoj kombinaciji
printscreen/instagram 

Trenutno je u Italiji sa svojim suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom gde je proslavila godišnjicu braka, a za elegantan izlazak izabrala je satenski top koji se vezuje oko struka i pantalone koje su po kroju podsećale na trenerku, a sve to uparila je sakoom u sličnoj nijansi, nude sandalama, svedenim nakitom i popularnom The Chain cassette bež torbom brenda Bottega Veneta.

Kosu je vezala u niski rep, a na licu je imala veoma malo šminke.

Top je ravno sečen sa naramenicama, dok su pantalone imale faltice sa prednje strane što je celom outfitu davalo elegantniju notu.

ana ivanovic
printscreen/instagram 

Pratioci su oduševljeni izdanjem, te su upravo najčešći komentari, pored komplimentara za izgled, upiti gde se ovaj maslinasti kombo može nabaviti. 

Nema sumnje, Ana je još jednom dokazala da je sa razlogom zovu ikonom stila, a još fotografija sa šik kombinacijom pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ana Ivanović u trendi maslinastoj kombinaciji