Ljubav nekadašnje srpske teniserke Ane Ivanović i fudbalera Bastijana Švajnštajgera od samog početka bila je poput bajke, te ne čudi što su i dan - danas jedan od omiljenijih slavnih parova.

Nedavno su u Veneciji proslavili godišnjicu braka, a delovali su zaljubljeno kao prvog dana.

I dok je Bastijan uvek ostavljao utisak džentlmena, Ana je bila ta koju su često proglašavali ikonom stila i izistinskom damom, a zbog baby face - a smatrali su je nežnom i ranjivom, iako je do pre samo nekoliko godina harala teniskim terenima.

Međutim, teško da biste je mogli zamisliti kako barata francuskim ključem ili brusilicom i naginje hladno pivo. 

ana ivanovic i bastijan
AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sada su se na mrežama pojavili snimci iz nove reklame za bezalkoholno pivo na kojima su upravo glavni akteri Ana i Bastijan, i obožavatelji su saglasni - ovo je nešto najslađe što smo videli skoro, i da, izgledaju baš onako kako smo i zamišljali.

Njih dvoje su promovisali jedno bezalkholno pivo koje je "pravo osveženje u bašti, kući ili radionici", stoji u opisu video snimka. Ističe se da je ovo piće zapravo nagrada za sav naporan rad koji uložite.

Ipak, više od svega je svima privuklo pažnju da je na jednom reklami Ana prekinula intrevju Bastijana tako što je prošla pored njega bučnom kosilicom.

Već u sledećoj, u prvom kadru je niko drugi do Ana sa brusilicom, a nešto kasnije francuskim ključem otvarila je pivo.

Nasmejani i poprilično isprljani, na kraju su uživali u ledenom osveženju, a komentari su se samo ređali. 

"Kako su slatki", "Ovo mi je popravilo dan", "Ana mi i deluje kao neko ko zapravo zna sa bušilicom, ne bih se ja šalio sa njenim slatkim licem", "Ovo je najbolja reklama ove godine"... 

Bilo kako bilo, jedno je sigurno - slavni par savršeno se snašao u novoj ulozi.