Veliki svetski dizajneri svoj vredni rad i ideje odavno su predstavili na najvažnijim svetskim modnim revijama u Njujorku, Londonu, Milanu, a sada i u Parizu, a kako se čini bivša teniserka ih pomno prati.

Pored fantastičnih odevnih kombinacija i neobičnih modela cipela, dizajneri su izdvojili nekoliko boja koje su ih inspirisale za nove kolekcije.

Hit boja je i žuta, a to može da potvrdi i Tamara Kalinić koja je zablistala na Versace reviji u efektnim žutim platformama.

ana ivanovic
Instagram 

Ana Ivanović oduvek je važila za damu istančanog modnog ukusa. Njen stil je odmeren i sofisticiran i spada u žene koje ne moraju da budu provokativno obučene da bi bile u centru pažnje

Za kraj leta Ana bira energičnu, svetlu, veselu boju koja podseća na leto i energiju sunca.

Boja limuna, izbledela retro žuta, sjajna poput sunca ili zagasita poput senfa, žuta je veoma poželjna na početku jesenje sezone u svim svojim nijansama. Nijansa kakvu je Ana Ivanović odabrala je prava harmonična kombinacija sa drugim bojama koja naglašava izgled.

ana ivanovic u zutom kombinezonu
Instagram 

Bivša teniserka se odlučila za klasičan komad - kombinezon, koji je veoma praktičan, a naročito u ovoj boji, kada želite da zagarantovano izgledate dobro.

U nastavku pogledajte i druge žute kombinacije Ana Ivanović:

Instagram Ana Ivnaović žute kombinacije