Nekada najbolja teniserka Srbije i sveta, Ana Ivanović, proslavila je svoj 34. rođendan.

Kao i svake godine, najlepšu čestitku dobila je od svog supruga, nekadašnjeg fudbalera Bastijana Švajnštajgera koji joj se javno obratio divnim rečima.

- Srećan rođendan mojoj predivnoj ženi. Došlo je vreme da proslavimo još jednu godinu punu predivnih uspomena i iskustava sa tobom - napisao je na Instagramu.

Lepa Ana podelila je i svoje izdanje sa intimne proslave i pozirala sa širokim osmehom na licu.

ana ivanovic
printscreen/instagram 

- Blagoslovena sam zbog toliko rođendanskih želja... Hvala vam! - napisala je Ivanovićeva na svom Instagram profilu, a mnogi nisu propustili da prokomentarišu njen modni odabir zbog kog je još jednom opravdala titulu ikone stila.

Naime, nekadašnja teniserka za ovu priliku izabrala je oker-belu odevnu kombinaciju, koja joj je odlično pristajala.

Beli top kombinovala je sa džemperom sa velikim dugmićima i oker suknjom koja sa prednje strane ima rese. Jednostavne, a efektne bež - bele salonke upotpunile su look, a Ana se i ovog puta držala minimalističke šminke, jedino je na usnama ponela nešto tamniji ruž.

- Zaista sam uživala u danu sa mojim voljenima - dodala je ona u opisu fotografije koju je pokazala, a obožavatelji su još jednom ostavili pregršt pozitivnih komentara i lepih želja. 

Inače, u poslednje vreme Ana nas je oduševila brojnim trendi izdanjima koja bi, verujemo, svako voleo da iskopira, a ukoliko ste ih propustili, pogledajte ih u galeriji ispod:

Instagram Ana Ivanović modna izdanja