Ove sezone skinny pantalone su definitivno izgubile svoj tron, a njihovo mesto zauzele su sve popularnije zvoncare.

Butici su preplavljeni modelom sa zvonastim nogavicama, a čini nam se da nema devojke koja već nije nabavila svoj par.

Nedavno je takav model ponela i Jelena Đoković, koja je uglavnom verna klasici i retko poseže za modnim novotarijama, ali ni ona nije odolela ovom retro trendu. Ona je izabrala zvoncare u crnosivoj boji, a iskombinovala ih je uz bebiplavu, mekanu rolku od trikotaže.

Možete ih kombinovati kao Jelena za dnevni opušteni izgled, ali su i veoma efektne i kao elegantna varijanta uz visoke potpetice, topove, bluze i košulje.

Zvonaste pantalone karakteriše uglavnom dublji struk, a do kolena prate liniju tela, kada nogavice počinju da se šire.

Takođe im nije odolela ni Nataša Bekvalac koja ih je ukombinovala u nešto elegantnijoj varijanti.

Ana Ivanović odlučila se za džins varijantu od svetlog teksasa sa iscepanim detaljima na kolenima, a nosi ih uz patike i jednostavan bež pulover.

Proslavljena teniserka ih je izvadila iz ormara za opuštanu šetnju gradom, a one i jesu prvenstveno namenjene za urbana, kežual izdanja i najbolje izgledaju u takvim varijanta

Mnoge trendseterke "poludele" su za ovim modelom, pa smo tako u njima videli brojne holivudske dame, ali i one sa domaće javne scene. Anastasija Ražnatović, Tamara Kalinić, Dragana Mićalović, Nikolina Pišek, Zorana Jovanović, sve one rado nose farmerke zvonastog kroja, njihova izdanja pogledajte u galeriji.

pritnscreen/instagram Zvonaste farmerke su glavni trend sezone.