BELE ČIZME VLADAJU MODNOM SCENOM OVE ZIME: Najveća su konkurencija crnim modelima, a cena im je pristupačna

Glomazne čizme su veliki trend, a od prošle godine one u beloj boji su zagarantovale svoje počasno mesto u ormanima mnogih fashion dama.

Glomazne čizme su veliki trend, a od prošle godine su zagarantovale svoje počasno mesto u ormanima mnogih it devojaka.
Instagram 

Možda bela boja obuće nije najpraktičnija i nosiva za svaki dan, ali za suve jesenske i zimske dane može biti itekako efektan i trendi izbor. Čizme i gležnjače u nijansama bele ove sezone su vrlo popularne i velika su konkurencija crnim modelima.

U ponudi u radnjama svako može da pronađe model belih gležnjača i čizama za sebe, bez obzira na to koju nijansu bele tražite. Možete da birate između snežno bele, prljavo bele, bež, boje slonovače, boje peska, vanile... A dobro je znati da, koju god nijansu izabrali možete biti sigurni da ćete imati trendi i šik čizme koje će podići svaku odevnu kombinaciju na viši nivo.

Moderna zelena kombinacija upotpunjena belim čizmama.
Instagram 

Što se tiče nošenja, možete da ih nosite kao i svake druge klasične čizme, osim uz jeans dugih, širokih nogavica.

Važno je da ih vaša odeća ne prekriva, kao i da ne viri samo đon, a što se tiče predloga za posao, uparite ih sa blejzerom, kaišem i helankama koje su ponovo aktuelne ove sezone.

Bela kombinacija uključuje i trendi bele čizme sezone.
Instagram 

Obožavamo i crne, ali bele glomazne čizme i gležnjače su nas ove jeseni baš osvojile pa smo s guštom proverili ponudu u radnjama i izdvojili 12 sjajnih modela kojima zaljubljenice u modu neće odoleti.

Print screen / Stradivarius Bele i krem čizme su ove sezone prva konkurencija najpopularnijim crnim modelima.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši